Kundvagn

Hur kan jag betala?

Alla betalningar i butiken hanteras av Docdata Payments. Det går bra att betala på något av följande sätt:

• Kreditkort (MasterCard/VISA)
  • Maestro
  • PayPal

Betala med kreditkort
Du kan betala din beställning med MasterCard och Visa. För att skydda dina uppgifter krypteras de och skickas via SSL-servrar som skyddas mot åtkomst av externa parter. När du har slutfört beställningen dras beloppet med en gång. Om du vill betala med Mastercard eller VISA anger du kreditkortsnummer och utgångsdatum. Ange sedan CVC/CVV-koden och namnet på kortinnehavaren. CVC/CVV-koden är ett nummer som är kopplat till just ditt kreditkort. Den tresiffriga koden står på kreditkortets baksida. När du har angett den efterfrågade informationen auktoriserar kreditkortsföretaget transaktionen inom högst 30 sekunder. Om transaktionen auktoriseras skickas beställningen så fort som möjligt.

Betala med Maestro
Du kan även betala med Maestro. För att skydda dina uppgifter krypteras de och skickas via SSL-servrar som skyddas mot åtkomst av externa parter. När du har valt Maestro anger du kortuppgifter, 16-siffrigt kortnummer och utgångsdatum (om det behövs) på din banks sida för säkra betalningar. Uppgifternas giltighet och bedrägeririsk verifieras online. När du har godkänt betalningen med Maestro kommer du tillbaka till webbplatsen. På webbplatsen bekräftas betalningen och transaktionen slutförs.

Betala med PayPal
Om du väljer att betala med PayPal vidarebefordras du direkt till PayPals webbplats i kassan. Om du är ny på PayPal kan du logga in som gäst eller öppna ett PayPal-konto och bekräfta betalningen. Om du redan har ett PayPal-konto kan du logga in med ditt användarnamn och bekräfta betalningen. När betalningen har auktoriserats behandlas beställningen omedelbart.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan